19 maart 2023 :

Ronald is behalve basist ook onze webmaster. Hij heeft de pagina over Chuck Berry herschreven. Minder tekst, meer afbeeldingen. Veel leuker, toch? Pagina’s over B.B. King en Ike Turner zijn bijna klaar. Muddy Waters en Etta James staan ook al in de grondverf.

Hij is overal ter wereld te zien…

11 maart 2023 :

Ronald wordt opgeroepen voor een knie-operatie op 20 maart. Helaas ligt Bluesville hierdoor een paar weken stil.

Maar dan aan de linkerkant..

2 maart 2023 :

Geen nieuwe pagina, maar wel helemaal aangepast: Ronald’s Gear. Ronald is van de gitaar naar de bas overgestapt. En dus hebben we voor hem een helemaal nieuwe pagina gemaakt. Maar dat duurde even, maar dan heb je ook wel wat. En de pagina is helemaal up-to-date. Deze nieuwste aanwinst staat er ook al op:

26 februari 2023 :

Ja het werd tijd, natuurlijk, maar de fotopagina is eindelijk zoals die zijn moet. We zullen jullie niet vervelen met technische details, maar alle foto’s zijn nu even groot. Ze staan in chronologische vorm: de nieuwste bovenaan en dan steeds een tikje ouder. Tot het begin in 2017.

Zoiets, maar dan digitaal..

8 februari 2023 :

We hebben een nieuwe pagina. Die heet Slang en het is de uitleg van Amerikaanse straattaal (slang) uit de jaren ’40 tot 1960. Het gaat dus om de taal die werd gebezigd toen onze nummers werden geschreven. De huidige straattaal van de Hiphoppers en zo is weer volledig anders.

Hounddog:essential Collec, Big Mama Thornton | CD (album) | Muziek | bol.com
De tekst van deze origine versie is heel anders dan wat Elvis zong

2 februari 2023 :

Er is natuurlijk ook goed nieuws. Ronald wordt gevraagd om een half uurtje muziek te maken op een Open Podium in Buurthuis De Poelenburcht in Zaandam. Moet kunnen, maar alleen is maar alleen. er wordt een gelegenheidsduo opgericht:

Ontwerp in eigen hand gehouden

23 januari 2023 :

Vervelend en vooral jammer. Blijkbaar ging ons optreden in Café De Pilaren in Alkmaar toch niet zo goed als wij dachten. We krijgen namelijk het bericht dat er voor ons in 2023 geen plek is in de programmering. De reden daarvan blijft een beetje vaag. Kwestie van smaak, zullen we maar zeggen. En dat mag, natuurlijk. Maar jammer is het wel.

7 januari 2023 :

We schrikken toch behoorlijk van het trieste bericht van het overlijden van Kees de Groodt. Hij was in 2018 de eerste die ons liet spelen in zijn Wapen van Middellie. Toen springlevend en amper 5 jaar later….

24 september 2022 :

Natuurlijk spelen we wel tijdens Alkmaar Blues op vrijdag 23 september. Ronald maakt enthousiast een poster. Tot iemand op let en zegt: “moet dat niet september zijn?” Oops...

Gelukkig is het zo hersteld (het grote voordeel wanneer je niet alles hebt weggegooid…) We hebben een liggend exemplaar voor op de website en voor binnen in het café maken we altijd een aantal staande exemplaren op A3-formaat. Deel van de service..

20 augustus 2022 :

Dit jaar geen open lucht optreden in Zeewolde. Er blijken verschillende afspraken te zijn gemaakt. Wij hadden de 20e in de agenda geschreven en de eigenaar de 27e. Helaas, dan zijn twee leden op vakantie. Misschien lukt het in 2023 wel.

© Bluesville (Laatste update: 19 maart 2023)

2231total visits,1visits today

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *