23 april 2022 :

16 april 2022 :

Bluesville in de opstelling na het vertrek van Bettine. Kijk niet vreemd op als dit lang zo blijft. maar het kan ook binnen een maand weer anders zijn. Er is maar één ding zeker en dat is dat niets helemaal zeker is.

9 april 2022 :

Marcel van Proeflokaal HOP uit Heiloo heeft aangegeven dat hij op Koningsdag geen live muziek wil programmeren. Andere keer wellicht, hopen wij. Blues past natuurlijk perfect bij Hemelvaartsdag.

7 april 2022 :

De resterende leden hebben besloten om voorlopig geen nieuwe bandleden aan te trekken. Ronald neemt de bas over. Dat is het handigst: hij kent de nummers toch al. De tijd zal leren of er weer een wijzing komt in de bezetting.

4 april 2022 :

Basssite Bettine heeft per direct opgezegd als bandlid. Een aantal oorzaken van medische aard maken haar het verder spelen onmogelijk. Met verdriet hebben wij kennis genomen van dit zo vervelende nieuws. Natuurlijk houden wij contact met haar. Alle mogelijke beterschap is vanzelfsprekend.

19 maart 2022 :

Het optreden voor de Noord-Hollandse afdeling van de Harley Davidson Club ging gesmeerd. Het was niet super druk, maar erg gezellig. Men hield zelfs een deel van de snacks apart voor de band. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt.….

20 februari 2022 :

De boekingen beginnen weer binnen te komen. De agenda wordt steeds actueel gehouden !!

27 januari 2022 :

Het werd tijd. Eindelijk hebben we de rust en ruimte voor nieuwe nummers. De laatste maanden zijn we steeds bezig geweest met het inwerken van nieuwe bandleden. Het bijschaven van bestaand repertoire kostte ook veel tijd. Maar met resultaat: Bluesville is steeds meer ook een boogie band…

19 januari 2022 :

Met ongeloof volgend door ontzetting. Dat was onze reactie toen we werden geïnformeerd over het plotseling van Rob van Oosten, die bij P3 in Purmerend veel heeft gedaan om ons in 2017 het eerste zetje te geven…

5 januari 2022 :

Michel heeft nu ook zijn eigen Bio-pagina. Klik en kijk.

25 december 2021 :

En natuurlijk de beste wensen voor 2022…

12 december 2021 :

We hebben gespeeld in HOP. En hoe. Alsof ons leven er van afhing. Ging erg lekker en het publiek reageert enthousiast. Omdat het café om 17:00 uur dicht moet, starten we om 13:00 uur. Lekker moment voor een Bluesbrunch…

25 november 2021 :

Oops…. de organisatie van het HD-festival heeft per ongeluk de uitnodiging naar ALLE leden in Nederland gestuurd in plaats van de afdeling Noord-Holland. Uit angst dat er een dikke 1.000 bikers voor de deur staan, wordt het hele festijn afgeblazen. Tweede poging in april 2022.

23 november 2021 :

We hebben een QR-code. Als je die scant, dan kom je direct uit op deze website. Gaan we op posters en de nieuwe visite kaartjes gebruiken.

20 november 2021 :

Geheel onverwacht worden we gevraagd voor een feest van de landelijke Harley Davidson Club op 27 november 2021. Een groot feest. Helaas voor onze vaste fans: het is alleen toegankelijk voor leden van de vereniging.

14 november 2021 :

De nieuwe maatregelen van de regering maken het spelen in de avonduren onmogelijk, Daarom verplaatsten wij het optreden bij HOP in Heiloo naar zondagmiddag 12 december. En nu maar hopen dat dit wel mag…

5 november 2021 :

We hebben er zin in! Al weer twee nieuwe pagina’s van deze immer uitbreidende website. We hebben nu het verhaal van Henk over zijn achtergronden en een overzicht van Michel en zijn trommeltjes. Ook zijn er veel meer navigatielinks geplaatst en de bestaande gecontroleerd of die wel goed werken. Broodnodig onderhoud, dus. O ja, er moeten ook weer nieuwe nummers worden ingestudeerd. We zijn en blijven tenslotte een band.

28 oktober 2021 :

De eerste aanvullende pagina over onze helden (voorbeelden) is nu gepubliceerd. Het gaat om Chuck Berry. A.s.a.p. volgen pagina’s over Howlin’ Wolf, Etta James, Muddy Waters en Johnny Otis.

24 oktober 2021 :

Een tweede optreden voor dit jaar is bevestigd. We kunnen spelen in proeflokaal HOP in Heiloo.

15 oktober 2021 :

Gitarist Ronald sukkelt met een knieblessure. Omdat hij zich toch nuttig wil maken, neemt hij de website eens flink onder handen. Nieuw zijn de “gear” pagina’s van Wim en Jeannet. De homepagina wordt aangepast aan de nieuwe huisstijl (classic blues) en deze nieuwspagina eindelijk weer ververst.

18 september 2021:

Boekingsbureau TwoTone neemt Bluesville onder haar hoede. We zijn de eerste band in de categorie “blues”. wellicht wat mager, dus zet de eigenaar Hans Dulfer er bij. Gezelschap waar we ons buitengewoon goed bij thuis voelen.

10 september 2021 :

Jeannet is een van de deelnemers aan The Voice Senior. Ondanks een puike uitvoering van Melissa Etheridge’s “Like THe Way I Do’ draait gen enkel jurylid. Uilskuikens. Jeannet reageert gelaten: “het was leuk om mee te maken. En nu gewoon weer verder”.

21 augustus 2021 :

Zeewolde is ons eerste optreden van het jaar. We gaan als jonge veulens de wei in. Zie de uitgebreide reportage in foto’s.

© Bluesville (Laatste update: 22 april 2022)

1957total visits,2visits today

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.