16 juni 2022 :

Er zijn ook leuke foto’s gemaakt in De Pilaren. Die staan nu hier.

11 juni 2022 :

We mogen spelen in De Pilaren. Erg blij mee. Toch een blijk van vertrouwen. Niet ten onrechte blijkt. Goed gespeeld, enthousiast publiek. Er zijn twee video’s opgenomen. die staan uiteraard nu op de videopagina. En ook in 2023 staan we in de programmering. Datum volgt zodra wij zelf ook meer weten.

28 mei 2022 :

Het is amper vier weken nadat Bettine ons heeft verlaten. Dit optreden staat al gepland, dus wordt het “gewoon” afgewerkt. Op de achtergrond heeft Ronald zowat dag en nacht op de bas zitten te rammen om de nummers in zijn kop te krijgen plus die keer intensief repeteren hebben resultaat: de band staat als een huis. Publiek erg enthousiast. Leerpunt voor ons: je alleen bluesband afficheren geeft toch een vertekend beeld. Blues is ook fun. Zaal echt plat gespeeld.

16 april 2022 :

Bluesville in de opstelling na het vertrek van Bettine. Helaas hebben we nu geen echte foto van ons 5-tal. Dus zolang maar even een collage.

9 april 2022 :

Marcel van Proeflokaal HOP uit Heiloo heeft aangegeven dat hij op Koningsdag geen live muziek wil programmeren. Andere keer wellicht, hopen wij. Blues past natuurlijk perfect bij Hemelvaartsdag. Maar ook die dag gaat voorbij. Zijn we uitgehopt?

7 april 2022 :

De resterende leden besluiten om voorlopig geen nieuwe bandlid aan te trekken. Ronald neemt de bas over. Dat is het handigst: hij kent de nummers toch al. We bereiden ons voor op De Melterij.

6 april 2022 :

Bettine heeft gevraagd om eerst zelf iets te kunnen zetten op haar Facebookpagina. Twee dagen later kondigen ook wij haar vertrek aan:

4 april 2022 :

Basssite Bettine heeft per direct opgezegd als bandlid. Een aantal oorzaken van medische aard maken haar het verder spelen onmogelijk. Met verdriet hebben wij kennis genomen van dit zo vervelende nieuws. Natuurlijk houden wij contact met haar. Alle mogelijke beterschap is vanzelfsprekend.

19 maart 2022 :

Het optreden voor de Noord-Hollandse afdeling van de Harley Davidson Club ging gesmeerd. Het was niet super druk, maar erg gezellig. Men hield zelfs een deel van de snacks apart voor de band. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt.….

20 februari 2022 :

De boekingen beginnen weer binnen te komen. De agenda wordt steeds actueel gehouden !!

27 januari 2022 :

Het werd tijd. Eindelijk hebben we de rust en ruimte voor nieuwe nummers. De laatste maanden zijn we steeds bezig geweest met het inwerken van nieuwe bandleden. Het bijschaven van bestaand repertoire kostte ook veel tijd. Maar met resultaat: Bluesville is steeds meer ook een boogie band…

19 januari 2022 :

Met ongeloof volgend door ontzetting. Dat was onze reactie toen we werden geïnformeerd over het plotseling van Rob van Oosten, die bij P3 in Purmerend veel heeft gedaan om ons in 2017 het eerste zetje te geven…

5 januari 2022 :

Michel heeft nu ook zijn eigen Bio-pagina. Klik en kijk.

25 december 2021 :

En natuurlijk de beste wensen voor 2022…

12 december 2021 :

We hebben gespeeld in HOP. En hoe. Alsof ons leven er van afhing. Ging erg lekker en het publiek reageert enthousiast. Omdat het café om 17:00 uur dicht moet, starten we om 13:00 uur. Lekker moment voor een Bluesbrunch…

25 november 2021 :

Oops…. de organisatie van het HD-festival heeft per ongeluk de uitnodiging naar ALLE leden in Nederland gestuurd in plaats van de afdeling Noord-Holland. Uit angst dat er een dikke 1.000 bikers voor de deur staan, wordt het hele festijn afgeblazen. Tweede poging in april 2022.

23 november 2021 :

We hebben een QR-code. Als je die scant, dan kom je direct uit op deze website. Gaan we op posters en de nieuwe visite kaartjes gebruiken.

20 november 2021 :

Geheel onverwacht worden we gevraagd voor een feest van de landelijke Harley Davidson Club op 27 november 2021. Een groot feest. Helaas voor onze vaste fans: het is alleen toegankelijk voor leden van de vereniging.

14 november 2021 :

De nieuwe maatregelen van de regering maken het spelen in de avonduren onmogelijk, Daarom verplaatsten wij het optreden bij HOP in Heiloo naar zondagmiddag 12 december. En nu maar hopen dat dit wel mag…

5 november 2021 :

We hebben er zin in! Al weer twee nieuwe pagina’s van deze immer uitbreidende website. We hebben nu het verhaal van Henk over zijn achtergronden en een overzicht van Michel en zijn trommeltjes. Ook zijn er veel meer navigatielinks geplaatst en de bestaande gecontroleerd of die wel goed werken. Broodnodig onderhoud, dus. O ja, er moeten ook weer nieuwe nummers worden ingestudeerd. We zijn en blijven tenslotte een band.

28 oktober 2021 :

De eerste aanvullende pagina over onze helden (voorbeelden) is nu gepubliceerd. Het gaat om Chuck Berry. A.s.a.p. volgen pagina’s over Howlin’ Wolf, Etta James, Muddy Waters en Johnny Otis.

24 oktober 2021 :

Een tweede optreden voor dit jaar is bevestigd. We kunnen spelen in proeflokaal HOP in Heiloo.

15 oktober 2021 :

Gitarist Ronald sukkelt met een knieblessure. Omdat hij zich toch nuttig wil maken, neemt hij de website eens flink onder handen. Nieuw zijn de “gear” pagina’s van Wim en Jeannet. De homepagina wordt aangepast aan de nieuwe huisstijl (classic blues) en deze nieuwspagina eindelijk weer ververst.

18 september 2021:

Boekingsbureau TwoTone neemt Bluesville onder haar hoede. We zijn de eerste band in de categorie “blues”. wellicht wat mager, dus zet de eigenaar Hans Dulfer er bij. Gezelschap waar we ons buitengewoon goed bij thuis voelen.

10 september 2021 :

Jeannet is een van de deelnemers aan The Voice Senior. Ondanks een puike uitvoering van Melissa Etheridge’s “Like THe Way I Do’ draait gen enkel jurylid. Uilskuikens. Jeannet reageert gelaten: “het was leuk om mee te maken. En nu gewoon weer verder”.

21 augustus 2021 :

Zeewolde is ons eerste optreden van het jaar. We gaan als jonge veulens de wei in. Zie de uitgebreide reportage in foto’s.

© Bluesville (Laatste update: 24 augustus 2022)

2082total visits,1visits today

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.